Pohjois-Päijänteen helmet

Matka puhuttelevan taiteen, rakkaudella valmistetun suomalaisen muotoilun ja käsityöosaamisen, paikallishistorian, arkkitehtuurin ja paikan päällä valmistetun lähiruoan lähteille. Valmiiksi suunniteltu päiväretki tai viihtyisä ohikulkupysähdys kauniissa Päijänteen maisemissa. Kahvittelu leipomo-konditoriassa tai Juurikkasaaren upea lounaspuffet kruunaa päivän!

Höyry-galleria, Korpilahdella (20 km Säynätsalosta), emaloija Ulla Huttusen ja puuseppä Arto Salmisen ylläpitämä taidegalleria kätkee sisäänsä kuukausittain vaihtuvia näyttelyitä sekä viehättävän myymälän.

Säynätsalon kunnantalo – rakennus, jonka haluat varmasti nähdä! Opastetulla kierroksella saat Alvar Aallon arkkitehtuurin juonesta kiinni: kyse on yksityiskohdista, kokonaisuuden hallinnasta ja tunnelmasta.

Kunnantalon AaBakery-kahvilassa kohtaat perinteistä, mutta yksilöllistä leivontaa suurella sydämellä. Leipomo-konditorian tuotteiden salaisuus piilee siinä, että niissä yhdistyvät suomalaisen makumaailman mieltymykset, sekä taito valmistaa tuotteet huolella viimeistä yksityiskohtaa myöten

Juhlatalo Juurikkasaaren (1 km Kunnantalolta) lounasbuffet ihanassa Pohjois-Päijänteen saarimaisemassa hellii sielua ja vatsaa. Täältä ei tarvitse nälkäisenä kotimatkalle lähteä!